Agenda

 • expo van adrienne van wartum met live david gitaro !!!

  30
  Oct 2016
  Sunday
  - 16.00 -
 • dr anders bij jansen !!!

  05
  Nov 2016
  Saturday
  - 23.00 -

  Elke eerste zaterdag van de maand onze huis dj Dr. anders met 50 jaar muziek!!!!

 • popronde

  18
  Nov 2016
  Friday

  popronde met de magnetic spacemen!!!!

 • nobo’s weer terug bij jansen & janssen!!!!

  02
  Dec 2016
  Friday

  Na een lange tijd weer terug bij ons deze keer met Nobo’s ,toon snelbuffet en een nieuwe band die het gaat maken Zoegn!!!!

  Entree Gratis

 • Daniel meade en Lloyd reid

  15
  Feb 2017
  Wednesday
  - 20.30 -

  De Schotse Daniel Meade is behalve muzikaal zeer veelzijdig ook een opvallende verschijning. Een “sharp dressed man” die swingende en aanstekelijke country, honkytonk, rootsrock met een vleugje old timey country en rockabilly mixt en moeiteloos ruilt van gitaar of andere snaarinstrumenten naar piano. Zijn liedjes zijn soms serieus maar vaak ook met teksten met een knipoog. Tussen de liedjes door is Meade ook zeer onderhoudend en entertaint hij met zijn droge Schotse humor. Dat zijn muziek ook bij zijn Amerikaanse collega’s in de smaak valt bleek wel uit het feit dat Sturgill Simpson hem onlangs vroeg zijn shows te openen in de UK en Schotland. Ook maakte hij veel indruk op Diana Jones. Zij zag hem spelen op het Celtic Connections festival en vroeg hem haar eerder dit jaar te vergezellen op haar Nederlandse en Belgische tour. Op zijn laatste Album Keep It Right Away, dat hij opnam in Nashville met Old Crow Medicine Show en gastoptredens van Diana Jones en leden van BR5-49 is zijn muzikale veelzijdigheid goed te horen net als het feit dat hij goede liedjes schrijft soms serieus maar vaak ook met een grappige kwinkslag maar vooral ook zeer aanstekelijk. Daniel treed op deze tour op met aan zijn zijde topgitarist Lloyd Reid die als een soort Schotse Scotty Moore de meest prachtige klanken uit zijn gitaar weet te toveren. Daniel heeft net een gloednieuw album uit dat Let Me Off at The Bottom heet en uitsluitend lovende kritieken krijgt in de media.

  hieronder kun je wat video’s vinden https://vimeo.com/128923672 https://www.youtube.com/watch?v=izV1fH_yluo https://www.youtube.com/watch?v=F4wd9Y_N2po&feature=youtu.be

  http://www.altcountry.nl/blog/2015/02/daniel-meade/

  op deze website staat een heel verhaal over hem https://paulkerr.wordpress.com/2014/12/20/daniel-meade-keep-right-away-from-the-top-downloaddownload

 • Magnetic Spacemen

  24
  Feb 2017
  Friday
  - 23.00 -

  20150214_2937

   

  Biografie Magnetic Spacemen Hier zijn ze dan! MAGNETIC SPACEMEN! Een nieuwe jonge rauwe garagerockband met een super energieke show, klaar om de wereld te veroveren! De band is opgericht in mei 2014 in het oefenhok achter het huis van bassist / zanger Sam (16 JR) in tuk. Magnetic Spacemen is geïnspireerd door bands als The Hives, OFF!, Together PANGEA en The Who. Bij een paar zinnen over de mannen van Magnetic Spacemen kunnen alle clichés aangaande een jonge garage/punkrock band uit de kast worden getrokken. En dat geeft helemaal niks. Deze heren zijn een voorbeeld voor menig beginnende band qua enthousiasme en stageperformance. Zanger/bassist Sam Pols heeft het in zich om uit te groeien tot een spraakmakende frontman. Hij heeft lef, een goede kop voor punk en de lach op zijn hand. De band is in april 2015 reeds mee op clubtour geweest met John Coffey en heeft daarnaast al heel wat vette shows gedaan, o.a. als support van Peter Pan Speedrock, Nashville Pussy (USA), Together PANGEA (USA) Afgelopen zomer worden er ook een paar retevette festivals bespeeld, waaronder; Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival en Stone Rock! Magnetic Spacemen is: Max Nowak – Drums Erwin Wuite – Guitar Sam Pols – Bass / Vox

 • THE JOHN HAYES PROJECT feat. T.I.M. (USA/NL)

  11
  Jun 2017
  Sunday
  - 16:00 -

  IMG-20170523-WA0009
  Exclusive middag show van THE JOHN HAYES PROJECT feat. T.I.M. (USA/NL)
  LET OP AANVANG 16:00 UUR!!!!!!

  #futuristic #funk #rock #rap

  The John Hayes Project feat. T.I.M. is het live project van de gitarist van de funkrockband Mothers Finest & futuristic rock rapper/MC T.I.M.

  T.I.M. is de Enschedese rockende rapper Tim Blaauwbroek. T.I.M. neemt in 2008 zijn debuutalbum Spoetnik op met leden van e.a. Mothers Finest, Guns ’n Roses, Dog Eat Dog & Wild Romance en ontvangt hiervoor lovende kritieken.

  In het jaar 2012 verraste The John Hayes Project feat. T.I.M. vriend en vijand met het album ‘Choose’, groovy gitaarrifs tegenover oldskool rap met een vette hiphopbeat.

  De band doet nu een tour als viertal langs de podia en laten hierbij een verbluffende indruk achter.

  De nieuwe live bezetting bestaat in 2017 naast John Hayes en T.I.M. uit Pepper Hymans & Drummer Merlin Boom van de Enschedese punk rap crew ZOEGN053 waar ook band maatje TIM de Raps & Vocals voor zijn rekening neemt.

  Fresh live at DWDD

  DOPE live