White Room

The White Room is een mooie ruimte boven Café Jansen & Janssen met een prachtig uitzicht over de Oude Markt in hartje Enschede.

Deze geheel witte zaal wordt verhuurd aan groepen tot maximaal 50 personen. Er is een bar aanwezig en een muziekinstallatie, u mag ook uw eigen muziek aanleveren.

Wij vinden persoonlijk contact, een informele sfeer en aandacht voor onze gasten het belangrijkste uitgangspunt. Zoals u van ons team gewend bent, bieden wij ook in The White Room net dat beetje extra service.

Bekijk meer foto’s van onze White Room

Feestje

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, jubileum, of zomaar een feestje. Een afstudeerborrel, bedrijfsborrel of receptie. Wij kunnen het feest naar uw wensen samenstellen, voor maximaal 50 personen.

Vergaderen

The White Room is een unieke en inspirerende locatie om te vergaderen, brainstormen of een training of workshop te geven. Vergaderen in een totaal andere omgeving dan u gewend bent geeft rust, energie en creativiteit. Door onze persoonlijke en flexibele service, kunnen wij uw bijeenkomst precies op uw wensen afstemmen.

Private Dining

Een lunch of diner met familie, vrienden of collega’s, kunnen wij geheel afstemmen op uw wensen. Wij kunnen een lunch of diner bieden aan groepen vanaf tien personen tot maximaal 25
personen.

Drank en spijs proeverij

Op aanvraag kunnen wij ook een drank en/of spijs proeverij organiseren. Dit bieden wij voor groepen vanaf 15 tot maximaal 25 personen.

Diverse buffetten

Voor groepen vanaf 15 personen tot maximaal 30 personen kunnen wij diverse buffetten organiseren.

Vraag naar onze mogelijkheden.