top of page

                    Dansen bij Jansen

     Elke laatste vrijdag van de maand

     

DJ Baco

  • Instagram
Baco website.jpg

DJ Baco Heeft een rauwe stijl van draaien! Met de microfoon in zijn hand, een portie humor en een brede glimlach, weet hij zijn publiek te overtuigen om volledig los te gaan! Allers kan! Verschillende genres komen voorbij, plaatjes aanvragen is altijd mogelijk en interactie en 'part' staan voorop bij DJ Baco. Feest en dansen gegarandeerd! Bekend van Dansen bij Jansen en Onzin Aan.

  • Instagram

DJ PHIL

Phill Ibiza.jpg

DJ Phil Ibiza sounds Techno Diverse stijlen Phil ... is een gepassioneerde liefhebber van melodieuze techno met een onmiskenbare groovy ondertoon. Zijn sets kenmerken zich door ritmes die je niet alleen wilt horen, maar ook wilt voelen, waardoor het bijna onmogelijk is om stil te blijven staan. Hoewel hij geniet van het draaien, is het zijn grootste vreugde om zijn publiek te zien bewegen op de beats die hij zorgvuldig selecteert.

DJ Augenblick

  • Instagram

DJ Augenblick Daar waar de meeste DJ's gaan voor voornamelijk bekende sounds, weet DJ Augenblick zich te onderscheiden door het draaien van dynamische platen en gaat net iets verder dan 'dicht-bij-house'. DJ Augenblick neemt je mee in ambiance van tropische oorden voor muzikale wondertjes. De interactieve spelletjes die voorbij komen geven deze avonden een karakteristieke sfeer!

DJ Just Chris

  • Instagram
Just Chris afbeelding.jpg

DJ Just Chris Is een geweldige DJ! Als je goed luistert zul je merken dat er momenten zijn dat hij 3 (of meer) platen door elkaar mixt. Van old school hip-hop tot waanzinnige remix in alle genres... Bescheiden als hij is, haalt deze DJ telkens alles uit de kast om jou een fantastische beleving te bezorgen! Bekend van Dansen bij Jansen, Onzin Aan en The Get Down!

Live muziek

  • Instagram

Elke eerste zondag van de maand Jamsessie onder begeleiding van Cor Timmer. Iedere muzikant of singer-songwriter kan meedoen! Aanmelden bij Nobo & Cor cortimmerr52@gmail.com

Updates @ Instagram!

bottom of page